Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsemléket beáztatjuk, majd egy tálba kinyomkodjuk. A vöröshagymát meghámozzuk, felkockázzuk és 2 ek. olaj és ugyanannyi víz keverékén megpároljuk. Ehhez adjuk hozzá a megdarált diót, a szétnyomott fokhagymát, a majorannát, sót, ételízesítőt és pirospaprikát. Ezt hozzákeverjük a kinyomkodott kenyerekhez. Beleszórjuk a fekete szezámmagot, a vízbe áztatott lenmagpelyhet, a kockákra vágott növényi sajtot, majd alaposan összedolgozzuk.Fasírtokat formálunk és olajjal kikent tepsiben 180 fokon 30 perc alatt kisütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főzelékek mellé,vagy krumplipürével fogyasztjuk.
Jó étvágyat hozzá !
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szoszimama48
2014.05.18 23:47
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zsemléket beáztatjuk, tálba kinyomkodjuk, vöröshagymát meghámozzuk, megdarált diót, szétnyomott fokhagymát, kinyomkodott kenyerekhez, fekete szezámmagot, vízbe áztatott, kockákra vágott, zöldségkeverék, krumplipürével, összedolgozzuk, pirospaprikát, hozzákeverjük, lenmagpelyhet, kinyomkodjuk, vöröshagymát, lenmagpehely, pirospaprika, felkockázzuk, fasírtgolyók, ételízesítőt, kinyomkodott, szezámmaggal, ételízesítő, szezámmagot, meghámozzuk, megpároljuk, kenyerekhez, szétnyomott, fogyasztjuk, Beleszórjuk, vöröshagyma, ugyanannyi, fokhagymát, dió, gerezd fokhagyma, nagy vöröshagyma, lenmagpehely víz, fekete szezámmag, kevés víz, ételízesítő zöldségkeverék, himalaya ízlés szerint, majoranna, pirospaprika, olívaolaj, graham zsemle,
|
|
|
|
|
Röszti
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|